CHEVITON Classic

CENA 4784.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

CHEVITON Classic – Kompleks vitamina za kosu i nokte

 

CHEVITON Classic – pojačana zaštita  za kosu i nokte. Efikasno štiti i snabdeva kiseonikom koren kose, smanjuje opadanje kose, aktivira njen rast, uvećava gustoću i obim.

Blokira uticaj slobodnih radikala i štiti od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine, uključujući i od agresivnih komponenata šampona i farbe za kosu. Bioaktivni dodaci, takođe, sprečavaju prevremeno sedenje kose i stvaranje peruti. Uspešno rešava ne samo probleme suve, retke, kose koja cveta i slaba je, nego i probleme sa tankim, krtim noktima i noktima koji se listaju.

Ovaj bioaktivni dodatak ishrani sadrži cistin i metionin aminokiseline, životno važne elemente za jačanje noktiju. Metionin se ne proizvodi u organizmu čoveka, zato se njegove rezerve moraju popunjavati iz spoljašnjih izvora.

 • Jača strukturu vlasi kose i nokatne ploče
 • Efikasno pomaže u slučaju pojave suve, tanke i kose koja puca
 • Aktivira rast kose, uvećava volumen i gustinu kose
 • Ishranjuje kosu i nokte iznutra
 • Poboljšava cirkulaciju krvi u koži glave
 • Sprečava ispadanje kose i prevremenu pojavu sedih vlasi
 • Doprinosi jačanju strukture kose i nokatne površine.
 • Sprečava krtost kose i raslojavanje nokatne površine.
 • Efikasno se bori sa problemima kao što je suva, retka, krta i tanka kosa bez volumena.
 • Stimuliše rast i obnavljanje ćelija.
 • Aktivira rast kose, uvećava joj obim i gustinu.
 • Aktivno iznutra hrani kosu i nokte.
 • Poboljšava krvotok.
 • Obezbeđuje čvrstinu, elastičnost i zdravu teksturu kose, dajući joj sjaj, baršunast i zdrav izgled.
 • Sprečava opadanje kose i prevremenu pojavu sedih vlasi.

Lepa  raskošna i zdrava kosa. Ali, nažalost, ne može se svako od nas pohvaliti gustom, sjajnom i negovanom kosom.

Dijete, zdravstveni problemi i stres, pa čak i loša ekologija, sve to podjednako deluje, kako na muškarce, tako i na žene. Deficit vitamina, aminokiselina i nekih mikroelemenata (na primer, cinkа), zbog nedovoljne i nedovoljno izbalansirane ishrane, takođe, negativno deluje na stanje kose. Postaje suva, krta i lomljiva, prestaje da raste i počinje da opada.

Pri tom, problemi sa kosom uvek prate i problemi sa noktima. Nokti se obrazuju od istog sloja epidermisa od kog se obrazuje i kosa, što znači da zbog nepravilne ishrane i nokti stradaju.

Šamponi, lakovi i boje za kosu, gelovi i pene, lakovi za nokte, pomoću kojih danima pokušavamo da vratimo lepotu, samo produbljuju situaciju: kosa se tanji, a nokti postaju lomljivi. Za potpunu regeneraciju kose i noktiju su potrebni posebni vitaminski kompleksi sa pravilno odabranim sastojcima.

Nemojte očajavati!

Kompleks vitamina i minerala, CHEVITON Classic će vam otkriti tajnu prirodne lepote kose i noktiju. Zahvaljujući njegovim aktivnim sastojcima, rezultati neće izostati, a vaša kosa će postati gusta i sjajna, a nokti čvrsti i zdravi!

Nokti se obrazuju iz istog sloja epidermisa kao i kosa, tako da se i njihovi problemi veoma često preklapaju i posmatraju sa tesnom uzajamnom vezom. Prirodno je da su problemi noktiju i kose izazvani različitim uzrocima. Kod nekoga je to individualno i povezano sa načinom života ili profesijom, a kod nekoga su u pitanju nasledni uzroci. Često je problem u lošem zdravstvenom stanju samog organizma.

Pogledaćemo kako aktivni sastojci dijetetskog suplementa CHEVITON Classic deluju na svaki problem koji je u vezi sa stanjem kose i noktiju.

Jedan od najaktuelnijih problema danas je opadanje kose. Glavni uzročnik je taj što kosi nedostaje keratin, strukturni protein iz kog se kosa i sastoji. Zahvaljujući biotinu, koji kontroliše lučenje masnoće na koži, vitaminima B grupe i cistinu, koji učestvuju u sintezi keratina i stimulišu rast kose, nećete imati ovaj problem. Osim toga, cistin može da pomogne kod genetski uslovljenog opadanja kose.

Ipak, nedostatak keratina nije jedini razlog opadanja kose. Rast kose je u tesnoj vezi sa ćelijama donjeg dela folikula, kroz koji prolaze kapilari. Kroz njihove zidove u folikul dlake prodiru hranljive materije, obezbeđujući rast i regeneraciju ćelija. Kada je snabdevanje tkiva krvlju u korenu dlake poremećeno, dolazi do opadanja kose, i, kao rezultat, dolazi do ćelavosti. Vitamin B5 jača folikul dlake, а vitamin B6 hrani i sprečava njenu deformaciju. Za to vreme, vitamin B12 obezbeđuje dotok kiseonika u kožu glave, što pozitivno deluje na rast kose.

Ako organizam nema dovoljno vitamina, stradaju nokti. Oni gube čvrstinu i postaju lomljivi. U pomoć noktima dolazi cink, koji ih čini čvrstijim. Vitamin B5 sa svoje strane obezbeđuje noktima normalno snabdevanje krvlju. Biotin i cistin više od 25% uvećavaju čvrstinu noktiju.

Veliki problem kose i noktiju su boja i oblik, a time i spoljašnji izgled. Čvrstinu i sjaj kosi će obezbediti biotin ili, kako ga često nazivaju, „vitamin kose“. Ipak, biotin se s pravom može smatrati i vitaminom za nokte, pošto je sposoban da otkloni njihovu nezdravu sivo-žutu boju.

Kosi će sjaj dati sumporne aminokiseline, metionin i cistin, kao i cink, koji će, osim toga, pomoći da se uklone bele tačke na noktima.

Neutrališući toksične materije, vitamin B5 uklanja poprečne brazdice, takozvani, efekat valovitih noktiju.

Delikatni, ali rasprostranjeni problemi kose, kao što su perut i sede vlasi, odlično rešavaju vitamini B grupe. Vitamini B6 i B12 sprečavaju obrazovanje peruti, sprečavaju znojenje, suvoću kože glave, ali i pojavu prevremenih sedih vlasi.

Na ovaj način, sve što je potrebno za ozdravljenje kose i noktiju, sadrži se u jedinstvenom kompleksu, koji nema konkurenciju, u kompleksu CHEVITON Classic. On popravlja strukturu, obnavlja rast i daje zdrav sjaj noktima i kosi.

SASTAV:

L-cistin, DL-metionin, biotin (vitamin H), cink, vitamini B5, B6, B12.

Količina: 30 kapsula

Neto masa: 11 g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula
(0,37 g)
%NRV*
Pantotenska kiselina 5 mg 83%
Vitamin B6 1,5 mg 107%
Vitamin B12 1,5 mg 60%
Biotin 75 mg 150%
Cink 9,5 mg 95%
L-cistin 100 mg **
DL-Metionin 100 mg **

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 4784.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHEVITON Classic”