DI GUARD NANO

CENA 6570.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

DI GUARD NANO – Stimuliše rad imunog sistema

 

DI GUARD NANO pomaže oslobađanje organizma od soli, teških metala, proizvoda raspadanja, otrovnih materija, pesticida i alergena, pomaže snižavanju negativnih uticaja iz životne sredine, kao što su radijacija, a zatim i uticaj elektromagnetnog zračenja mobilnih telefona i kućnih uređaja.

Ovaj bioaktivni dodatak ishrani efikasno ubrzava procese antioksidacije u organizmu. Pomaže organizmu da se bori protiv upalnih procesa i izbacuje nečistoću. DI GUARD NANO sadrži jedinstvene prirodne komponente. Plod Nopal kaktusa – biljka je poznata zbog svojih detoksikativnih mogućnosti.

Materije koje sadrži pomažu ubrzanu neutralizaciju toksina, pomažu otklanjanja simptoma mamurluka, povećavaju nivo otpornosti na stres i imaju opšti lekoviti uticaj na organizam.

Hlorela podržava rad gastro-digestivnog sistema i stimuliše rast korisnih laktobakterija.

 • Izbacuje toksine, nečistoće i teške metale iz organizma
 • Obnavlja ćelije jetre i pojačava funkcije detoksikacije
 • Štiti organizam od zračenja kućnih aparata, upalnih procesa i alergija
 • Podržava rad digestivnog trakta
 • Štiti od upalnih oboljenja i alergija.
 • Stimuliše rad imunog sistema.
 • Ima moćno antioksidantno dejstvo.
 • Vezuje i izbacuje alergene.
 • Blagotvorno utiče na sistem organa za varenje.
 • Regeneriše ćelije jetre, jačajući njene detoksikativne funkcije.
 • Otklanja različite vidove intoksikacije, pomaže kod trovanja.
 • Pomaže kod ublažavanja mamurluka.

Svakog dana u naš organizam dospe ogromna količina najrazličitijih toksina i čestica teških metala. Naravno, naš organizam unese i korisne materije, ali statistički podaci su neutešni: do 70% štetnih, toksičnih i radioaktivnih čestica, svakog dana razorno deluju na naše ćelije, što dovodi do ozbiljnih oboljenja. A u doba tehnološkog progresa, ova cifra se može samo uvećavati.

Beskonačno se mogu nabrajati „blaga civilizacije“ u koja spadaju mikrotalasno, elektromagnetno, svetlosno i radiotalasno zračenje. Kancelarijska i kućna tehnika, računari, mobilni telefoni, linije elektropredajnika, kablovi, transformatori, generatori… Rezultat je jedan: predmeti koji nas okružuju razaraju naše ćelijske veze u organizmu i za nas predstavljaju opasnost. Kako da se sačuvamo od svakodnevne radijacije?

Jedinstveni proizvod DI GUARD NANO prava revolucija po pitanju čišćenja organizma na ćelijskom nivou.
Zahvaljujući moćnom spoju fitonutrijenata, kompleks DI GUARD NANO ostvaruje sistemsko čišćenje, pružajući neprocenjivu pomoć detoksikativnim sistemima i sistemima za izlučivanje.

DI GUARD NANO smiruje upalne procese, doprinosi čišćenju sistema za varenje stimulacijom rada želudačno-crevnog trakta, podržava zdravu mikrofloru u crevima, izbacuje toksine, pesticide, alergene i teške metale, jača imunitet, smanjujući delovanje negativnih faktora okolne sredine, uključujući i radijaciju.

Revolucionarni proizvod DI GUARD NANO sadrži glavne komponente u oblasti zaštite organizma od toksina i posledica radijacije  mikroalgu hlorelu i nopal kaktus (opunciju).

Svaka ćelija hlorele služi našem zdravlju. Čak i čvrsti zidovi ove mikroalge se sastoje od korisnog materijala, koji pomaže da se izbace, ne samo prirodni toksični produkti metabolizma iz organizma, već i toksini uneti iz okolne sredine, kao što su teški metali i pesticidi. Osim toga, vlaknasti materijal zidova hlorele poboljšava funkcije creva i stimuliše rast i razvoj korisnih bakterija.

Drugi njegov sastojak je pigment hlorofil koji blagotvorno deluje na sistem organa za varenje, normalizujući izlučivanje sokova za varenje hrane, povećavajući aktivnost peristaltike creva i otklanja upale.

Osim toga, hlorela u velikoj količini sadrži najmoćnije antioksidante, beta-karoten i vitamin C. Upravo je beta-karoten odgovoran za jačanje imunog sistema i široko se koristi u preventivi od nastanka neoplazmi. А vitamin C, sa svoje strane, ima jaka regenerativna svojstva, odgovara za borbu protiv prehlade i učestvuje u stvaranju interferona koji jača naš imunitet.

Takođe, u citoplazmi hlorele se nalazi organski jod, koji se bolje usvaja, nego neorganski. Tako, hlorela doprinosi prodiranju joda u štitnu žlezdu u bezbednim količinama, i u isto vreme blokira prodiranje radioaktivnog joda iz prirodne sredine.

Sumirajući rezultate svih prednosti hlorele, može se reći sledeće: kombinacija materija koje su ušle u sastav ove mikroalge, odgovara za antimutacione procese; štite jetru od svih vidova intoksikacije i od masne distrofije; doprinosi bržem rastu i razvoju laktobakterija; pomaže da se neutralizuju posledice radioaktivne hipovitaminoze; balansira nivo kiselosti u organizmu, obezbeđuje ćelijski metabolizam i obnavljanje ćelija, pomaže kod različitih vidova alergije.

Drugi sastojak proizvoda DI GUARD NANO je opuncija (nopal kaktus) koja sprečava obrazovanje masti, stimulišući njeno razaranje i izbacivanje iz organizma, utiče na opšte jačanje organizma, povećava njegove zaštitne funkcije, jačajući imuni sistem, pomaže u borbi sa negativnim faktorima okolne sredine, uključujući i radijaciju.

Vitamin B1 ubrzava preradu produkata raspada alkohola, а vitamin B6 je poznat po svojim detoksikativnim osobinama.

Unos alkohola, takođe, povlači za sobom ozbiljan gubitak magnezijuma, koji se brzo izbacuje iz organizma preko bubrega u mokraćnu bešiku, zajedno sa tečnošću. Našavši se u proizvodu DI GUARD NANO, magnezijum dopunjuje ovaj gubitak i ostvaruje jednu od najvažnijih funkcija — blokiranje kalcijumovih kanala u ćelijama.

Nije tajna da pored toksina i teških metala, u naš organizam ulaze i korisne materije koje treba usvojiti. Za to je odgovorna alfa-lipoinska kiselina, koja je našla svoje mesto u proizvodu DI GUARD NANO  ona doprinosi usvajanju energije i hranljivih materija iz proizvoda koje unosimo i neophodna je organizmu za stvaranje energije.

Takođe, alfa-lipoinska kiselina je najjači antioksidant i omogućava neutralizaciju neverovatno velike količine razornih slobodnih radikala u mnogim sistemima našeg organizma. Osim toga, ona obnavlja ćelije jetre.

Metionin, koji je, takođe u sastavu kompleksa DI GUARD NANO, utiče na antioksidantni status organizma i neverovatno je važan za procese detoksikacije ksenobiotika (hemijskih materija stranih organizmu) i metabolizam lekovitih materija.

Aktivno nas štiteći od svega stranog, kompleks DI GUARD NANO se suprotstavlja i posebnim ćelijama nepoznatog porekla, takozvanim alergenima. Sastojci kompleksa sprečavaju mastocite da oslobađaju histamine i pomažu da se alergijske reakcije zadrže.

Vitamin C pomaže u slabljenju sezonskih alergijskih simptoma, smanjujući količinu histamina, a predstavlja zaštitu od anafilaktičkih reakcija koje prete organizmu. Folna kiselina (vitamin B9) blokira razvoj alergija i olakšava njene simptome zahvaljujući sadržaju folata. Obezbeđujući čovečiji organizam neophodnom količinom folata, koji formiraju imuni odgovor na različite alergije, vitamin B9 je sposoban da u značajnoj meri smanji rizik od nastanka alergije.

SASTAV:

Nopal kaktus, hlorela, alfa-lipoinska kiselina, DL-metionin, magnezijum, folna kiselina, vitamini C, B6, B1.

Količina: 30 kapsula

Neto masa: 15,2 g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula
(506 mg)
%NRV*
Sprašeni nopal kaktus (Oportunia ficus indica) 100 mg **
Sprašena alga hlorela (Chlorella vulgaris) 50 mg **
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 30 mg 38%
Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 1,4 mg 100%
Vitamin B1 (tiamin pirofosfat) 1,1 mg 100%
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 200 mg 100%
DL-metionin 20 mg **
Alfa-lipoinska kiselina 20 mg **
Magnezijum 50 mg 13%

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 6570.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas –00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DI GUARD NANO”