DI RESET

CENA 5850.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

DI RESET – Za jačanje imunološkog sistema

 

DI RESET jača imunološki sistem na svim nivoima. Potpomaže formiranje novih imunih ćelija, ishranjuje ih neophodnim materijama, doprinosi njihovom rastu i aktivnosti.

Ovaj proizvod povećava aktivnost makrofaga – ćelija prvog stepena imunološkog sistema, i kao rezultat oni „love“ i „prerađuju“ više patogenih bakterija i virusa. Ne troši imunitet, nego ga dohranjuje, pruža mogućnost imunološkom sistemu da radi punim kapacitetom.

DI RESET sadrži beta-glukan, koji podržava aktivaciju imunih ćelija, jača otpornost organizma na različite spoljašnje i unutrašnje faktore, uključujući upalne procese.

Super hrana spirulina je bogata gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, cinkom i vitaminima grupe B. On jača imunitet i poboljšava rad jetre.

Inulin – prirodni probiotik, stimuliše rast „dobrih” bakterija u crevima i obezbeđuje bolјu apsorbciju vitamina i mikroelemenata u organizam.

 • Jača imunološki sistem
 • Aktivira imune ćelije
 • Pomaže u uništavanju patogene mikroflore
 • Normalizuje i jača mikrofloru creva
 • Poboljšava proces varenja
 • Pomaže da se imuni sistem ponovo pokrene i obnovi na svim nivoima.
 • Aktivira rad imunih ćelija, produžavajući im život.
 • Prepoznaje i uništava mutirane ćelije u najranijim stadijumima.
 •  Uništava veliku količinu bakterija, virusa, gljivica i parazita.
 • Normalizuje mikrofloru creva, čime jača „crevni imunitet“.
 • Doprinosi izbacivanju iz organizma šljake i toksina.
 • Poboljšava varenje hrane.
 • Ne iscrpljuje imunitet, dohranjuje ga, dozvoljavajući imunom sistemu da radi svom svojom snagom.

Ponovo pokrenite i obnovite svoj imuni sistem putem inovacionih tehnologija zaštite organizma od neprijatnih faktora okolne sredine zajedno sa proizvodom DI RESET.

Inovativni proizvod DI RESET omogućava imunom sistemu da radi punom snagom, zahvaljujući svojim jedinstvenim sastojcima, prirodnim imunomodulatorima — beta-glukanima. Upravo oni aktiviraju naš imunitet.

Kako se to dešava?

Sva naša tkiva sadrže takozvane ćelije – makrofage. One su prve ćelije imune kaskade koje uništavaju bakterije, viruse, gljivice i parazite. Oni se bore sa infekcijama u tkivima i čiste organizam, usvajajući izumrle ili razarajući strane ćelije. Ipak, pre ili kasnije, rezerve mikrofaga se istroše i one ili umiru ili prestanu da budu aktivne. Da bi mehanizam zaštite mikrofaga bio sve vreme aktivan, treba ih aktivirati. Beta-glukani su odgovorni za aktivaciju naših ćelija – čistača.

Bez enzimske fragmentacije u želudačno-crevnom traktu, beta-glukani usvajaju ćelije crevne sluznice i aktivno ih prenose u submikozni sloj gde aktiviraju mikrofage. Kao lančana reakcija, kroz aktivaciju mikrofaga, limfociti, koji su odgovorni za zaštitu endotela, to jest, za lokalni imunitet, počinju aktivno da funkcionišu. Aktivirani limfociti nastavljaju zaštitni lanac imuniteta i iz sluzokože creva se šire u sluzokožu različitih organa, obezbeđujući im zaštitu od infekcije.

Na takav način, beta-glukani aktiviraju lokalni imunitet, obezbeđujući zaštitu organizma od napada antiagenasa, kao što je sistemski imunitet, što dovodi do uništavanja stranog genetskog materijala koji je prodro u organizam. Pored izraženog imuno-modulatornog dejstva, kako specifičnog, tako i nespecifičnog imuniteta, beta-glukani imaju antioksidantna svojstva, kao i selen i vitamin E koji su ušli u sastav proizvoda. Poslednji, pored povećanja opšteg odbrambenog sistema organizma, doprinose izbacivanju teških metala iz istog, sprečavaju trovanje organizma olovom, kadmijumom, živom, duvanskim dimom i izduvnim gasovima.

Inulin, najefikasniji prebiotik na svetu koji je deo kompleksa DI RESET, pomaže u izbacivanju teških metala, radionuklida, holesterola i različitih toksina i čiste krv. Dospevši u krv, inulin ostvaruje svoju antitoksičnu funkciju vezujući se za hemijske elemente koji spolja dospeju u organizam.

Kada dospe u digestivni trakt, inulin prolazi u neizmenjenom vidu kroz želudac i tanko crevo, a u debelom crevu ispoljava svoja funkcionalna svojstva, selektivno stimulišući rast i metaboličku aktivnost bifidobakterija i laktobacila. Na takav način inulin podržava razmnožavanje bifidobakterija debelog creva kojih treba da ima više u odnosu na druge vidove bakterija. Inulin doprinosi i boljoj usvojivosti mnogobrojnih vitamina i minerala, posebno kalcijuma, magnezijuma, bakra, cinka, gvožđa i fosfora.

Konačno, veoma važan građevinski i funkcionalni materijal čovečijeg organizma su proteini koji ulaze u sastav svetskog lidera po korisnim svojstvima među biljkama, mikroalge spiruline. U sastav spomenutog proteina ulazi 18 aminokiselina, od kojih je 8 nezamenjivo, pošto se ne sintetiše u našem organizmu. Osim toga, sastojak proteina iz spiruline je fikocijanin koji je najjači prirodni imunostimulator.

Fikocijanin stimuliše osnovne delove imunog sistema: matične ćelije kičmene moždine, mikrofage, prirodne ćelije-ubice, slezinu i timus. Protein spiruline je neophodan čoveku kod povećanog umora, smanjene radne sposobnosti, velikom fizičkom i umnom opterećenju, kao i u toku i posle teških oboljenja.

Hranljiva vlakna iz spiruline pomažu kod redovnog čišćenja creva i izbacivanju iz organizma toksičnih materija, produkata raspada, višak masnoće. Spirulina ima najviši nivo hlorofila među biljkama. Hlorofil je zeleni pigment koji je direktan rođak hemoglobina. Poznat je kao prirodno i dezinfekciono sredstvo, sposobno da iz organizma izbacuje nečistoće, toksične materije i takve teške metale kao što su kadmijum, živa i uranijum.

Preporuka je da se proizvod DI RESET koristi sa kompleksom koji, takođe, utiče na čišćenje od toksina, proizvodom Di Guard nano ili da se koristi posle čišćenja.

SASTAV:

Beta-glukan 1.3/1.6, inulin, spirulina, selen, vitamin Е.

Količina: 30 kapsula

Neto masa: 13,1 g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula
(437 mg)
%NRV*
Inulin 100 mg **
Spirulina u prahu (Spirulina platensis) 50 mg **
beta-1,3/1,6 glukan 14 mg **
Vitamin E (DL-alfa-tokoferilacetat) 6 mg α-TE*** 50
Selen (L-selenometionin) 50 mg 91

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
***α-TE=α-tokoferol ekvivalent

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 5850.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DI RESET”