ARTEMIDA Classic

CENA 5850.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

ARTEMIDA Classic podržava prirodni nivo hormona

 

ARTEMIDA Classic pomaže da se stabilizuje menstrualni ciklus i da se olakša stanje za vreme menstruacije.
Normalizuje hormonalni balans ženskog organizma.

ARTEMIDA Classic je stvorena kako bi se olakšali simptomi PMS-a i poboljšao nivo gvožđa u krvi. Redovnom upotrebom se produžava reproduktivni period žene.

Kineska anđelika doprinosi obnavljanju menstrualnog ciklusa, smanjuje bolove za vreme PMS-a i menstruacije, poboljšava reproduktivnu funkciju. Ova biljka pomaže kod normalizacije diureze, doprinosi uništavanju patogenih mikroba u urinarnim traktu.

 • Podržava prirodni nivo hormona
 • Pomaže u olakšavanju simptoma PMS-a
 • Doprinosi normalizaciji menstrualnog ciklusa
 • Otklanja emocionalnu napetost
 • Smanjuje rizik od upala urogenitalnih kanala
 • Obnavlja nivo gvožđa u krvi
 • Podržava reproduktivnu funkciju
 • Ima diuretičko, antiseptičko i dejstvo protiv bolova.
 • Normalizuje menstrualni ciklus, smanjuje bolove u predmenstraulnom periodu i za vreme same menstruacije.
 • Doprinosi otklanjanju fizičke i emocionalne napetosti.
 • Ima antioksidantnu aktivnost.
 • Smanjuje rizik od nastanka upalnih procesa u ženskoj polnoj sferi.
 • Pomaže da se spreče i olakšaju simptomi PMS-a: razdražljivost, brzo zamaranje i otoci.
 • Sprečava anemiju, obnavlja nivo gvožđa u krvi.
 • Normalizuje razmenu ženskih polnih hormona, održava reprodulktivne funkcije.

Sama priroda je uredila da u ženskom organizmu postoji hormonska ravnoteža, koja čuva žensko zdravlje i koja omogućava da se žena predivno oseća, da vodi aktivan život i da mladalački izgleda. Ipak, hormonalni balans može da se poremeti, pa da nastane deficit ili suficit određenih hormona, što su veoma česte pojave.

Poremećaj hormonalnog balansa izaziva čitav niz ozbiljnih problema, koji se mogu objediniti u dve velike i za svaku ženu važne, grupe: proces starenja i kao rezultat ovog procesa, izmene u spoljašnjem izgledu i reproduktivna funkcija.

Reproduktivna funkcija žene predstavlja složen proces koji se sastoji iz više nivoa, a koji je u tesnoj vezi sa nivoom hormona u organizmu. Kada ovaj nivo ne odgovara prirodnom balansu, javlja se niz neprijatnih simptoma kod kojih je nemoguće normalno funkcionisanje reproduktivnog sistema.

I ako se pod uticajem hormonalnog disbalansa, samo jedna od etapa ćelijskog ciklusa poremeti, ženski organizam počinje da oseća probleme, kao što su bolan i neredovan menstrualni ciklus, upalni procesi u ženskoj polnoj sferi, nemogućnost začeća, poteškoće tokom trudnoće koja se usled toga teško iznese do kraja, predmenstrualni sindrom, nagle promene raspoloženja ili loš san.

Dugotrajan uticaj takvog hormonalnog disbalansa može da dovede do najrazličitijih oboljenja: mioma materice, endometrioze, disfunkcionalnog krvarenja iz materice, mastopatije i dr. što kao konačnu posledicu može da ima nastanak onkoloških oboljenja.

Kako produžiti žensku mladost i očuvati žensko zdravlje tokom života? Najvažnije je podržavati i obnavljati hormonalni balans još u reproduktivnom periodu.

ARTEMIDA Classic će pomoći u obnavljanju hormonalnog balansa i produžavanju mladosti. To je kompleks biljnih komponenata i vitamina koji obezbeđuju i pojačavaju hormonalni balans žene; doprinosi uklanjanju fizičke i emocionalne napetosti, а pri redovnom korišćenju dovodi do normalizacije mesečnih ciklusa; smanjuje neprijatnosti i bolove u predmenstrualnom periodu: bolove u predelu male karlice i u grudima; promene raspoloženja.

Ukoliko se počne sa primenom ARTEMIDA Classic još u mladosti, starosni hormonalni problemi se mogu izbeći, a pri redovnoj upotrebi, mogu se sačuvati i reproduktivne funkcije na duži rok.

Specijalno odabrani ekstrakti biljaka i vitamini koji su u sastavu kompleksa ARTEMIDA Classic, blagotvorno deluju na ženski organizam, sprečavaju i umanjuju neprijatne posledice hormonalnih kolebanja i obezbeđuju kompleksnu zaštitu ženskog zdravlja.

Kineska anđelika sa snagom svog harmonizovanog delovanja na ženski organizam ima sposobnost, ne samo da zamenjuje delovanje hormona, već i da uveća osetljivost receptora tkiva organizma na te hormone. Po svom delovanju, anđelika je slična žen-šenu, pa je često i nazivaju „ženski žen- šen“. Ova biljka ima blagotvorno delovanje kod ginekoloških oboljenja koja su u vezi sa procesima stagnacije u predelu male karlice, ali i sa poremećajima tonusa materice, doprinosi obnavljanju menstrualnog ciklusa, uključujući period posle unosa hormonskih preparata, normalizuje hormonalni balans u ženskom organizmu.

Kineska anđelika se takođe koristi kao preventiva od fibrocistične mastopatije koja za posledicu može da ima nastanak raka. Pomoć ženskom organizmu u vidu preventive od pojave raznih tumornih procesa pokazala je i crvena detelina, koja sadrži fitohormone. Ova biljka se izdvaja velikim sadržajem biohanina А koji sprečava delovanje benzopirena, materije koja se nalazi u ćelijama raka.

Zbog eteričnih ulja, kineska anđelika ima spazmolitičko, diuretičko i protivmikrobno dejstvo, zbog čega se često primenjuje kod upalnih procesa urogenitalnog trakta, a i kod bolova za vreme menstrualnog ciklusa.

Ipak, najefikasnije protivupalno delovanje kineska anđelika ima sa medveđim grožđem i divljim pelinom. Zbog flavonoida, koji smanjuju propustljivost kapilara, medveđe grožđe i pelin smanjuju propustljivost ćelijskih membrana, zidova krvnih i limfnih sudova, smanjuju upalne procese u ženskoj polnoj sferi.

Delujući na čovečiji organizam, medveđe grožđe i pelin imaju, ne samo protivupalno, već i dezinfekciono, ali i diuretičko i adstrigentno (dejstvo stezanja) dejstvo.

Tako se ove biljke primenjuju, kako kod otečenosti nogu, tako i kod različitih patologija mokraćne bešike, upalnih procesa u bubrezima i kod oboljenja urinarnih puteva. Osim toga, medveđe grožđe pomaže da se urinarni putevi „operu“ od svih produkata koji doprinose nastanku upalnih procesa.

Moćna antioksidantna dejstva koja čine formulu ženske lepote čine biljne komponente kompleksa Artemida+ zajedno sa vitaminima A i E. Oni su zajedno moćna antioksidantna „koalicija“ i nezamenjiv uslov za lepu i elastičnu kožu.

Pri tom, vitamin A stimuliše imuni sistem, povećava lokalni imunitet diuretičkog sistema, a ima čak i delovanje protiv raka. Vitamin E sprečava obrazovanje trombova, poboljšava ćelijsko disanje, utilizaciju kiseonika i smanjuje razorno delovanje slobodnih radikala. Vitamin E pomaže kod bolova u grudima i drugih simptoma PMS-a, uklanja nervnu napetost, razdražljivost i depresiju.

SASTAV:

kineska anđelika (koren), pelen (list), medveđe uvo (list), detelina (nadzemni deo), vitamini A, E, B6 i gvožđe.

Količina: 60 kapsula

Neto masa: 26,2 g

AKTIVNI SASTOJCI: 2 kapsule %NRV*
Kineska Anđelika (Angelica sinensis), koren 380 mg **
Crni pelen (Artemisia vulgaris), list 100 mg **
Medveđe uvo (Arctostaphylos uva-ursi), herba 100 mg **
Crvena detelina (Trifolium pratense), herba 80 mg **
Vitamin E 5,4 mg TE*** 45%
Vitamin A 600 mg RE**** 75%

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
*** α-TE = α-tokoferol ekvivalenti
**** RE – all trans retinol ekvivalent

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 5850.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARTEMIDA Classic”