GRANATIN Q10 Classic

CENA 6570.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

GRANATIN Q10 Classic – Doprinosi obnavljanju i regeneraciji ćelija

 

GRANATIN Q10 Classic je jedinstveni preparat, koji kombinuje snagu i energiju koenzima Q10 sa glavnim antioksidantom – narom. Ovaj duet podmlađuje i regeneriše ćelije.

Cilj ovog bioaktivnog dodatka ishrani su ćelijske organele, koje se zovu mitohondrije, i koje su odgovorne za izdvajanje energije iz ćelija. Proizvod pomaže usporavanje procesa starenja, podržava rad kardio-vaskularnog sistema, pomaže očuvanju zdravog izgleda i prepreka je pojavi bora.

GRANATIN Q10 Classic takođe podržavaju očuvanje norme u razmeni materija i aktivno učestvuje u sprečavanju poremećaja u radu endokrinog sistema. Stimuliše rad krvotoka i poboljšava snabdevanje tkiva kiseonikom. Zahvaljujući represiji proizvodnje koenzima Q10 u jetri može biti pomoć u održavanju normalne koncentracije holesterola u krvi.

Spojivši takve aktivne komponente kao što su sprašeni plod nara i koenzim Q10, kompleks GRANATIN Q10 Classic je jedinstven proizvod sa takvim antioksidantnim svojstvima.

Nar — prava vitaminska bomba i jedno od, najbogatijeg antioksidansima, voća. Ne nazivaju ga slučajno eliksirom mladosti. U njegovom sastavu su: beta-karotenvitamini С, Е, B1, B2, B6, kao i minerali, kao što su: kalcijum, gvožđe, kalijum i jodNar je izvor folne kiseline, čiji nedostatak dovodi do prevremenog starenja.

Na koji se način nar suprotstavlja starenju organizma?

Aktivni sastojci suštinski smanjuju sadržaj markera koji je u vezi sa povredama ćelija koje dovode do pogoršanja funkcija svih organa i sistema organa. Na ovaj način, antioksidansi koji se nalaze u naru, doprinose usporavanju procesa oksidativnog povređivanja DNK lanca, čija je posledica iscrpljivanje organizma.

Osim toga, zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, nar štiti ćelije kože od agresivnog delovanja spoljašnje sredine, doprinoseći uklanjanju pigmentnih mrlja, bubuljica i mladeža.

Jedinstvenost kompleksa GRANATIN Q10 Classic je u sinergiji dve komponente: koenzima Q10 i nara. Ovo je revolucionarni spoj koji se s pravom može nazvati antioksidansom novog pokoljenja, koji na najefikasniji način obezbeđuje moćnu zaštitu ćelijama, doprinoseći podmlađivanju organizma. Sa GRANATIN Q10 Classic ćete sačuvati lepotu i mladost dugi niz godina.

Koenzim Q10, ili, kako ga često nazivaju, ubihinon, za razliku od drugih antioksidanasa, stvara se u organizmu i obnavlja antioksidantnu zaštitu vitaminа E. Upravo koenzim Q10 nosi odgovornost za obrazovanje molekula koji su važni prenosioci energije u organizmu. Zalihe ovih molekula koji su, iznad svega, neophodni srcu, moraju se redovno dopunjavati. Upravo ubihinon održava ove molekule na nužnom nivou, reguliše nivo holesterola u krvi i predstavlja najefikasniju preventivu od različitih kardiovaskularnih oboljenja.

Osim toga, koenzim Q10 sa narom se aktivno bori sa slobodnim radikalima koji su osnovni uzrok neminovnog starenja organizma, a zajedno sa kalcijumom smanjuje propustljivost krvnih sudova.

Kompleks GRANATIN Q10 Classic se može nazvati revolucionarnim i zato što sadrži u vodi rastvorljive antioksidanse. Za šta su oni potrebni? Krv je na vodenoj osnovi, što znači da su za njenu zaštitu potrebni upravo antioksidansi rastvorljivi u vodi koji podržavaju reološka svojstva i čistoću krvi.

U ovakve antioksidanse spada i vitamin C, koji je u sastavu kompleksa GRANATIN Q10 Classic i koji ima blagotvoran uticaj na hematopoezni sistem.

Osim toga, krv je obogaćena kiseonikom i prenosi veliku količinu masti koje imaju osobinu da lako oksidišu. Od toga se u krvi može obrazovati velika količina u raznim stepenima nedovoljno oksidisanih radikala polinezasićenih masnih kiselina. Oni dovode do pojave teških oštećenja krvnih sudova, do infarkta, moždanog udara i drugih ozbiljnih oboljenja.

Osim toga, sve ćelije organizma u sastavu ćelijskih membrana imaju fosfolipide, holesterol i druge zasićene masti koje ispoljavaju aktivnu osobinu da oksidišu.

Za zaštitu korisnih masti od oksidacije su neophodni antioksidansi koji su rastvorljivi u mastima, a takvih antioksidanata, takođe, ima u kompleksu GRANATIN Q10 Classic. Tu spadaju vitamin E i koenzim Q10. Oni, isto kao i antioksidansi rastvorljivi u vodi, daju elektron slobodnom masnom radikalu i on postaje manje štetan za organizam.

Organizam sintetiše antioksidante rastvorljive u mastima u količini koja je neophodna za metabolizam, a takođe i obnavlja njegovu aktivnost. Vitamin E i koenzim Q10 se sintetišu i rade zajedno. Koenzim Q10 obnavlja oksidisane molekule vitamina E, a sam se regeneriše specijalnim sistemom fermentacije. Kvalitet krvi će popraviti nar, zahvaljujući svojoj osobini da stimuliše razmenu materija.

Pored jedinstvene frakcije koenzima Q10 i nara kompleks GRANATIN Q10 Classic uključuje još jedan moćan antioksidans — ekstrakt komine grožđa. Zahvaljujući visokom sadržaju flavonoida, potencijal korisnog delovanja grožđa je neiscrpan.

Grožđe značajno smanjuje verovatnoću obrazovanja trombova. А kvercetin i drugi flavonoidi koji su u sastavu grožđa, povećavaju elastičnost krvnih sudova, sprečavaju sklerotična oštećenja, smanjuju propustljivost krvnih sudova.

Bogato kalijumom i magnezijumom, grožđe je veoma korisno za srce: normalizuje njegov ritam i arterijski pritisak. Osim toga, organske kiseline koje se u grožđu nalaze, stimulišu regeneraciju i obnavljanje ćelija, doprinose jačanju vezivnih tkiva, čine da vene budu čvrste, elastične i smanjuje otoke.

 • Usporava procese starenja i pruža mogućnost za odlaganje promena u organizmu do kojih dolazi sa godinama
 • Podržava procese obnavljanja ćelija
 • Bori se sa negativnim uticajima slobodnih radikala
 • Poboljšava procese razmene materija
 • Podrška je prevenciji pojave kardio-vaskularnih oboljenja
 • Pomaže da se očuva blistavi spoljašnji izgled, sprečava obrazovanje bora.
 • Usporava procese starenja i odlaže starosne promene.
 • Blokira delovanje slobodnih radikala.
 • Poboljšava razmenu materija i sprečava nastanak oboljenja koja su sa tim u vezi.
 • Doprinosi preventivi kardiovaskularnih oboljenja.
 • Stimuliše širenje krvnih sudova, što doprinosi poboljšanju snabdevanja tkiva krvlju.
 • Učestvuje u preventivi od nastanka ishemijske bolesti srca i utiče na smanjenje rizika od infarkta miokarda.

SASTAV:

Koenzim Q10, sprašeni plodovi nara, ekstrakt komine grožđa, vitamin C, vitamin Е, kalcijum, proantocijanidini.

Količina: 60 kapsula

Neto masa: 41,4 g

AKTIVNI SASTOJCI: 2 kapsule
(1,38 g)
%NRV*
Sprašen plod nara (Punica granatum) 75 mg **
Ekstrakt komine grožđa (Vitis vinifera)

  • sadrži procijanidol oligomera

 

 

100 mg

18 mg

**

**

Vitamin C 70 mg 87,5%
Vitamin E 12 mg α-TE** 100%
Koenzim Q10 10 mg **
Kalcijum 123 mg 15,4%

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
***α-TE=α-tokoferol ekvivalent

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 6570.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRANATIN Q10 Classic”