DETOX Classic

CENA 3500.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

DETOX Classic – Najbolje za detoksikaciju organizma iz VISION-a

 

 

DETOX Classic aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti.
Važnost detoksikacije je u izbavljanju od toksina koji su se nataložili u organizmu, a koje je nemoguće izbaciti pomoću običnih procedura čišćenja.

  • Čisti organizam na ćelijskom nivou
  • Ima imunomodulatorno dejstvo
  • Ima detoksikaciono dejstvo
  • Stimuliše detoksikacione funkcije organizma
  • Izbacuje produkte metaboličkih procesa
  • Izbacuje toksine, nečistoće i teške metale iz organizma
  • Obnavlja ćelije jetre i pojačava funkcije detoksikacije
  • Ima izrazito jako anti-inflamatorno dejstvo
  • Blagotvorno utiče na sistem organa za varenje
  • Štiti od upalnih oboljenja i alergija

Njegovi aktivni sastojci su biljka mačija kandža (lat. Uncaria tomentosa), đumbir (lat. Zingiber officinale), sprašena alga hlorela (lat. Chlorella vulgaris).

DETOX Classic poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima.

DETOX Classic omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želuca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline.

Hlorela podržava rad digestivnog sistema i stimuliše rast korisnih laktobakterija. Svaka ćelija hlorele služi našem zdravlju. Čak i čvrsti zidovi ove mikroalge se sastoje od korisnog materijala, koji pomaže da se izbace, ne samo prirodni toksični produkti metabolizma iz organizma, već i toksini uneti iz okolne sredine, kao što su teški metali i pesticidi.

Đumbir ima detoksikaciona svojstva, poboljšava rad creva i varenje, povećava energiju i metaboličke procese u telu, olakšava i podstiče probavu, ublažava nadutost, želudačne tegobe i sprečava grčeve. Istraživanja su pokazala da može da suzbije mučninu izazvanu vožnjom ili trudnoćom, kao i mučninu uzrokovanu hemoterapijom. Pomaže i kod ublažavanja menstrualnih bolova. Ima izrazito jako anti-inflamatorno dejstvo i poboljšava imunitet.

Kompleks DETOX Classic je specijalno stvoren za podršku zdrave ćelijske deobe i jačanje ćelijskog imuniteta, dozvoljavajući da se prirodni sistemi za čišćenje organizma  jednostavno izbore sa bilo kakvim toksičnim pretnjama.

Kako jedna biljna komponenta može istovremeno da bude sredstvo za uzajamno ćelijsko delovanje, da služi kao imunologički jezik komunikacije među ćelijama, ali i da sprečava mnogobrojne anomalije u ćelijskoj deobi i razvoju? Ovakav fenomen može postojati ako je reč o jedinstvenoj fitokomponenti, biljci uncaria tomentosa.

Kao izvor visokoaktivnih i korisnih komponenata, uncaria tomentosa je priznata kao jedan od najmoćnijih imunomodulatora u čitavom svetu. Ona sadrži niz alakaloida koji  imaju visoku biološku aktivnost, a četiri predstavljaju odlične stimulatore imuniteta i, pre svega, ćelija fagocitnog sistema. Jedan od ispoljenih mehanizama  imunostimulatornog delovanja ove biljke je i jačanje fagocitne karike imuniteta, a drugi je uticaj na normalizaciju sekrecije neuromedijatora imuniteta, koji praktično utiču na  sve ćelije organizma, obezbeđujući međućelijsku kooperaciju i kontrolu unutrašnje sredine.

Upravo uncaria tomentosa pomaže ćelijama da se bolje razumeju u cilju obezbeđivanja sinhronizovanog rada odvojenih karika imunog sistema i organizma u celosti. Drugim rečima, ova biljka normalizuje imunitet kod raznolikih pokazatelja poremećaja istog, kao što su imunodepresija ili imunoagresija.

Uporedo sa alkaloidima, u ovoj biljci se nalaze bioflavonoidi, glikozidi, tanini, organske kiseline koje obezbeđuju niz bioloških efekata ove biljke, a posebno njeno delovanje, kako na međućelijskom, tako i na nivou unutar ćelije.

Međućelijska tečnost koja se nalazi oko svake ćelije se istovremeno obnavlja dok se istrošena ćelijska tečnost sa rastvorenim u njoj toksinima izbacuje kroz mrežu specijalnih  kanala. Za čišćenje ovih međućelijskih kanala, uncaria tomentosa koristi svoje snage za izbacivanje toksina i smanjenje crevnih nečistoća, stimuliše funkcije čišćenja  urinarnog, vaskularnog i limfnog sistema.

Za čišćenje unutarćelijskog prostora uncaria tomentosa stimuliše rad fermenata koji neutrališu štetne materije koje dospevaju u ćelije. Ova biljka se odlično bori protiv  opasnih toksina i stimuliše izbacivanje šljake iz ćelija.

Postoje mnogobrojni rezultati eksperimentalnog istraživanja koji pokazuju sposobnost biljke uncaria tomentosa da sprečava deobu leukocita ćelija leukemije.

SASTAV:

Mačija kandža (lat. Uncaria tomentosa), suvi ekstrakt korena đumbira (lat. Zingiber officinale), sprašena alga hlorela (lat. Chlorella vulgaris)

Količina: 60 kapsula

Neto masa: 35,4g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula
(583,5 mg)
%NRV*
Mačja kandža (lat. Uncaria tomentosa), kora korena 380 mg **
Sprašena alga hlorela (lat. Chlorella vulgaris) 50 mg **
Suvi ekstrakt korena đumbira (lat. Zingiber officinale) 10:1 5 mg **

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Sve proizvode kompanije  Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 3500.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DETOX Classic”