Mega-R

CENA 3740.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Mega-R – Najbolja omega 3 za stabilnost ćelijskog metabolizma iz Visiona

 

 

Mega-R – efikasni proizvod kreiran za stabilizaciju ćelijskog metabolizma. Ovaj proizvod predstavlja izvor polinezasićenih masnih kiselina (PNMK), koje imaju presudni značaj za funkcionisanje svih ćelija u organizmu. PNMK predstavljaju neophodne komponente ćelijskih membrana i drugih ćelijskih struktura. One imaju ulogu normalizacije i poboljšavanja strukture ćelijskog metabolizma, što obezbeđuje očuvanje i produženje životnog veka ćelija. Ovaj kompleks je neophodan za normalno funkcionisanje i međusobnu interakciju svih organa i sistema.

Omega-3 nezasićene kiseline poseduju mnogobrojna korisna svojstva: sprečavaju prevremeno starenje organizma, podržavaju zdravlje nervnog i kardiovaskularnog sistema, regulišu nivo holesterola u organizmu, i to još nisu sva poznata korisna svojstva omega­-3 kiselina.

PNMK omega-­3 pomažu u održavanju normalnog nivoa holesterola, obezbeđujući pravilan rad i zdravlje srca i krvnih sudova, povećavajući njihovu fleksibilnost i snagu.

PNMK omega­-6 poboljšavaju prenos nervnih impulsa od mozga ka svim sistemima organizma, pružaju podršku ćelijama mozga, doprinoseći pravilnom funkcionisanju nervnog sistema.

 • Produžava život ćelija
 • Poboljšava strukturu ćelija i stvara zaštitnu opnu, čuvajući ćelijske membrane
 • Obezbeđuje zdravlje srca i krvnih sudova
 • Smanjuje upalne i alergijske procese u organizmu
 • Blagotvorno deluje na imunitet
 • Poboljšava strukturu ćelija i stvara zaštitnu opnu, očuvavši njihovu celinu.
 • Sprečava razaranje moždanih neurona, poboljšava prenos nervnih impulsa od mozga ka svim sistemima organizma.
 • Usporava procese starenja, omogućava produžetak mladosti.
 • Sprečava razvoj kardiovaskularnih oboljenja, poboljšava sastav krvi, smanjuje holesterol.
 • Reguliše srčani ritam, normalizuje krvni pritisak, smanjuje rizik od moždanog udara i infarkta.
 • Jača lokomotorni sistem.
 • Štiti i popravlja vid.
 • Sprečava starenje kože i ravna bore.

Ko od nas ne bi želeo da sačuva mladost dugi niz godina? Pri tom, nije reč samo o spoljašnjem izgledu, o koži bez bora i pigmentnih pega, već i o opštem stanju zdravlja. Starosne promene su i bolesno srce, povišen krvni pritisak, upale zglobova, zaboravljanje. Pri tom, organizam savremenog čoveka se veoma brzo troši, a prevremeno starenje je prestalo da bude retkost.

Ali, na sreću, naučnici su našli efikasno i dostupno sredstvo protiv starenja. To su polinezasićene masne kiseline (PNMK), koje predstavljaju građevinski materijal svih ćelija organizma i poseduju posebna aktivna svojstva. PNMK su sposobne da obnove strukturu kože, da otklone upale, da poboljšaju lipidni sastav krvi, čime štite krvne sudove i srce od razaranja, pa čak regenerišu i ćelije mozga.

Svaki čovek treba da zapamti: polinezasićene masne kiseline se ne stvaraju u organizmu. A savremena ishrana, nažalost, ne može uvek da obezbedi čovekovu potrebu za PNMK. Zbog toga je neophodno da se redovno unose specijalni dodaci ishrani, koji sadrže i omega-3 i omega-6 masne kiseline. Smanjiti deficit hranljivih materija u organizmu, pojačati njegove zaštitne snage, smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih oboljenja i normalizovati rad svih fizioloških sistema može jedinstvena frakcija biljnih i morskih polinezasićenih masnih kiselina iz kompleksa Mega-R.

Mega-R ima jedinstveno svojstvo da poboljša ćelijsku strukturu i stvori zaštitnu opnu, a da pri tom, očuva njihovu celinu. Na ovaj način se životni vek ćelije produžava, a proces starenja usporava.

Proizvod Mega-R je izvor jedinstvenih frakcija PNMK. One poboljšavaju strukturu ćelija, stvarajući zaštitnu opnu, zahvaljujući kojoj je sačuvana celina ćelije i produžen joj je životni vek.

U sastav proizvoda Mega-R je ušlo ulje iz semenki sibirskog bora, bogato omega-3 kiselinama i sa maksimalnim sadržajem omega-6 kiselina. U formulu kompleksa protiv starenja je dodat vitamin Е. On sprečava oksidaciju PNMK unutar organizma, sačuvavši korisna svojstva istih. Mega-R štiti zidove krvnih sudova od oštećenja, kontroliše sastav krvi, normalizuje krvni pritisak i srčani ritam, obnavlja mišićne ćelije srca, čineći ih izdržljivijim u borbi sa negativnim faktorima. Na taj način se smanjuje rizik od nastanka mnogih kardiovaskularnih oboljenja, uključujući aterosklerozu, moždani udar i infarkt. Mega-R štiti neurone od povređivanja, poboljšava prenos nervnih impulsa, a time čuva pamćenje i moždane funkcije, sprečava nastanak Alchajmerove bolesti.

Mega-R doprinosi formiranju zaštitnog masnog sloja na koži, čime sprečava isušivanje iste. Zbog toga, iskusni kozmetolozi često savetuju redovan unos PNMKMega-R pomaže u otklanjanju upala u zglobovima, smanjuje bolove kod artritisa i artroza, jača imunitet. Vitamini A i D koji su u sastavu masnih kiselina jačaju i proširuju oblasti delovanja omega-3 kiselina, pružajući protivupalno i protivalergijsko dejstvo, povećavajući otpornost organizma na infekcijska oboljenja čime smanjuju rizik od upalnih procesa digestivnog trakta i dijabetesa.
Zahvaljujući takvom širokom spektru delovanja, omega-3 PNMK se aktivno koriste u visokospecijalizovanim organima i tkivima: u ćelijskim membranama vidnog aparata, gde glavnu ulogu ima vitamin A koji je neophodan za očuvanje vida. Vitamin A direktno deluje na receptore za spektar boja i kvalitet gledanja u sumrak, ubrzava obnavljanje vida posle iznenadnog bleska svetla u tami. Sprečava isušivanje ćelija rožnjače i konjuktivitis. Za podršku zdravlja kostiju i zuba je odgovoran vitamin D, koji doprinosi prodiranju kalcijuma i fosfora u ćelije, a sprečava i grčeve u mišićima.

Osim toga, omega-3 kiseline imaju važnu ulogu u prenosu nervnog impulsa, neophodne su za normalizaciju psihoemocionalnog stanja i procesa pamćenja, poboljšavaju moždane funkcije. Ovo nije samo u vezi sa time što omega-3 kiseline stimulišu umnu aktivnost, uvećavajući dotok krvi u mozak. One pomažu da se izborimo sa depresijom, psihozama, emocionalnim rastrojstvima, poremećajima u ponašanju, sindromima nedostatka pažnje, hiperaktivnošću i hroničnim umorom.

Posedujući ovako vredna biološka svojstva, PNMK su lako dostupan substrat oksidacionih procesa. Da bi se izbeglo učešće u oksidacionim reakcijama, u pomoć stiže veliki broj antioksidanata iz organizma, a najviše vitaminа Е. Ovaj vitamin iz kompleksa Mega-R, stabilizuje strukturu membrana i usporava procese peroksidacije lipida. Očuvavši celovitost ćelijskih membrana i obezbedivši uslove za njihovo funkcionisanje, vitamin E doprinosi realizaciji najvažnijih procesa razmene materija, koji usporavaju procese starenja.

Ulje iz semenki sibirskog bora, biljne masne kiseline omega-3 i omega-6 su isto tako važne za jačanje zaštitnih snaga našeg organizma. One pomažu organizmu da se bori sa upalnim procesima, povećavaju njegovu sposobnost da se suprotstavi raznim virusnim i bakterijskim infekcijama, jačajući imuni sistem čoveka u celosti.

One, takođe, imaju važnu ulogu u smanjenju nivoa „lošeg“ holesterola u krvi, što sprečava taloženje holesterola na zidovima krvnih sudova. Omega-3 i omega-6 masne kiseline su nezamenjive u preventivi od dijabetesa: omega-3 pomaže u borbi sa insulinskom rezistencijom ili rezistentnošću na insulin, čija je posledica povećanje koncentracije glukoze u krvi koja uvećava rizik od nastanka dijabetesa. Omega-6 zaustavlja razaranje nervnih vlakana koje je rezultat tog oboljenja.

Zajedničko delovanje omega-3-6 masnih kiselina i vitaminа E blagotvorno deluje na procese ishrane mišićnog tkiva i povećava brzinu uklanjanja malih povreda i mikrotrauma. Masne kiseline i vitamin E su neobično korisni kao preventiva od različitih poremećaja rasta i razvoja koštanog tkiva, uključujući i operativne zahvate. Sprečavaju nastanak distrofije koštano-mišićnog tkiva i povećavaju pokretljivost zglobova.

Riblje ulje iz jetre bakalara se ne brine samo o našem zdravlju, nego i o spoljašnjem izgledu. Jedinstvena frakcija masnih kiselina omega-3-6 pomažu da se izborimo sa suvoćom kože i kose. Omega-3 i omega-6 primetno poboljšavaju strukturu kože i kose, vraćajući lomljivoj kosi zdrav sjaj, sprečavajući opadanje iste, povećavajući elastičnost i čvrstinu kože. I ne samo da jačaju, već i ubrzavaju rast kose. Osim toga, masne kiseline povećavaju sadržaj hormona serotonina u organizmu, koji je odgovoran za dobro raspoloženje. А kao što je poznato, odlično raspoloženje je zalog blistavog spoljašnjeg izgleda.

SASTAV:

Omega-­3 masne kiseline (EPA/DHA 18/12), omega­ 6, vitamin Е, ulje iz jetre bakalara, ulje iz semenki sibirskog bora (lat. Pinus sibirica).

Količina: 60 kapsula

Neto masa: 48g

AKTIVNI SASTOJCI: 2 kapsule
(1600 mg)
%NRV*
Ulje iz jetre bakalara koje sadrži: 500 mg **
Omega-3 masne kiseline, od čega: 300 mg **
▪ Eikozapentaenska kiselina (EPA) 165 mg **
▪ Dokozaheksaenska kiselina (DHA) 110 mg **
Ulje iz semenki sibirskog bora (lat. Pinus sibirica), koje sadrži: 488,8 mg **
▪ Gama-linolensku kiselinu (GLA) 90 mg **
Vitamin E 6,7 mg α-TE*** 55,8%

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
***α-TE=α-tokoferol ekvivalent

Sve proizvode kompanije  Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 3740.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mega-R”