JUNIOR BE SMART-R

CENA 3500.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

JUNIOR BE SMART-R – Poboljšava učenje, koncentraciju i pamćenje

 


JUNIOR BE SMART-R
kompleks sadrži polinezasićene omega-­3 masne kiseline koje stimulišu intelektualni razvoj.

Dokazano je da deca čija je ishrana bogata omega­-3 kiselinama bolje i brže usvajaju i analiziraju informaciju i imaju viši koeficijent inteligencije.
Omega-­3 povećavaju kognitivne sposobnosti, orijentacioni refleks, poboljšavaju pamćenje i vid.

Uživajući u prijatnom ukusu, dete dobija rastvorljive u mastima vitamine A i D3, neophodne za njegov razvoj.

  • Poboljšava rad mozga i povećava intelektualnu sposobnost deteta
  • Dobro pamćenje, koncentracija i pažnja
  • Jača dečiji organizam u vreme aktivnog rasta i dopunjuje nedostatak polinezasićenih omega-3 masnih kiselina u ishrani.
  • Obezbeđuje potpun razvoj centralnog nervnog sistema.
  • Smanjuje hiperaktivnost i impulsivnost kod deteta.
  • Štiti dečiji organizam od agresivnog delovanja okolne sredine.
  • Popravlja vid.
  • Reguliše razmenu fosfora i kalcijuma.

U toku zime za decu su posebno važni citrusi.

Na primer, pomorandža, osim velike količine vitamina C, sadrži bioflavonid inozitol, koji blagotvorno deluje na stanje nervnog sistema deteta, poboljšava rad creva. Preporučuju se sveže ceđeni sokovi od citrusa, ali, njih je potrebno popiti u toku 10-15 min. Zato što se vitamin C brzo razara.

Mnogi roditelji greše kada aktivan razvoj mozga svog mališana dovode u vezu sa školskim uzrastom. Ovaj proces počinje mnogo ranije, već kada dete počinje da upoznaje svet. Ako se zamislimo, kognitivni razvoj je neprekidni proces koji počinje odmah posle rođenja i zahteva ogromnu umnu i energetsku snagu od deteta. Svake sekunde mališan dobija neku novu informaciju, poredi je sa već poznatom, analizira je, pamti i transformiše u znanje i iskustvo.

Za normalno funkcionisanje mozga, povećanje misaonih sposobnosti, kao i za čuvanje informacije u pamćenju, dečijem organizmu su neophodne polinezasićene omega-3 masne kiseline. Dokazano je da kod dece kod koje je ishrana obogaćena polinezasićenim omega-3 masnim kiselinama, više je razvijeno kognitivno mišljenje, mozak i mrežnjača oka bolje funkcionišu, a koeficijent inteligencije je viši, nego kod dece koja imaju deficit ovih životno važnih kiselina.

Zbog čega su za decu toliko važne omega-3 kiseline?

Probaćemo da odgovorimo na ovo pitanje, počevši od prvih godina dečijeg razvoja. Kao nezamenjivi elementi ishrane, polinezasićene omega-3 masne kiseline počinju aktivno da učestvuju u formiranju moždanih ćelija još do rođenja deteta i nastavljaju svoj rad i kasnije. Tada je mozgu neophodan građevinski materijal za ćelije i za formiranje novih veza među njima. Po mišljenju naučnika, najbolja hrana za dečiji mozak su, upravo, polinezasićene omega-3 masne kiseline.

Dospevši u organizam, omega-3 se talože u membranama mozga i reproduktivnog sistema. Na ovaj način doprinose formiranju i razvoju moždanog tkiva, to jest, stimulišu umni razvoj deteta u ranom uzrastu.

Ali, ne treba misliti da su samo deci neophodne masne kiseline omega-3. Učenje u školi od deteta zahteva maksimalnu koncentraciju i umeće da brzo usvaja novi materijal. Polinezasićene omega-3 masne kiseline pomažu deci da brže razmišljaju i da imaju bolje pamćenje. Zbog toga su školarcima neophodne omega-3 masne kiseline.

Rasprostranjeni u poslednje vreme sindrom nedostatka pažnje i hiperaktivnost su čest uzrok poremećenog ponašanja i poteškoća u učenju u predškolskom i školskom uzrastu. Hiperaktivno dete ne može da sedi na jednom mestu, nije sposobno da se koncentriše i teško kontroliše svoje postupke. Kao posledica, pored problema sa ponašanjem, javlja se i nemogućnost postizanja uspeha. Upravo unos omega-3 masnih kiselina će pomoći da se bitno popravi ponašanje i kognitivna aktivnost deteta, smanjiće se razdražljivost i agresivnost, normalizovaće se san.

Dečiji kompleks JUNIOR BE SMART-R je aktivni izvor omega-3 masnih kiselina.

Pored moždane aktivnosti, kolosalno opterećenje u predškolskom i školskom uzrastu je i na čulo vida kod dece. Sedeći za radnim stolom nad sveskom ili ispred računara, mališan uči da čita, crta i piše, radi domaće zadatke. Od svega ovoga se oči naprežu i zamaraju. Jedino omega-3 kiseline mogu da podržavaju zdravlje očiju, ali i veoma neophodan element za zdravlje očiju, vitamin A, koji se nalazi u kompleksu JUNIOR BE SMART-R.

Vitamin А učestvuje u hemijskom mehanizmu vida obezbeđujući potpunu funkciju vida i ulazi u sastav pigmenta za vid — rodopsina. Sa vitaminom D on aktivno utiče na procese rasta kostiju i formiranje zubne gleđi, pošto vitamin D obezbeđuje normalno u potpuno usvajanje kalcijuma u crevima.

Omega-3 kiseline su i strukturne komponente ćelija imunog sistema, a najviše, njihovih membrana. Dobro zaštićene ćelije se lakše suprotstavljaju virusima i bakterijama. Sve ovo nagoni imuni sistem da efikasnije radi.

Lako se možete uveriti koliko su korisne omega-3 kiseline koje su u sastavu proizvoda JUNIOR BE SMART-R. Ako je ova korist propraćena i prijatnim ukusom voća i karamele i originalnim oblikom, onda je to direktan put prema zdravlju, inteligenciji, energiji i dobrom raspoloženju deteta!

SASTAV:

Ulje okeanskih riba, kapsula (zgušnjivač – glicerol, želatin, skrob, voda, prirodna aroma pomorandže), prirodna aroma „ulje pomorandže“, DL-α-tokoferolacetat, antioksidansi – ekstrakt bogat tokoferolima, askorbil-palmitat, retinil-palmitat, holekalciferol.

Količina: 30 kapsula za žvakanje

Neto masa: 21 g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula (700 mg) 2 kapsule (1400 mg)
EPA 90 mg* 180 mg*
DHA 60 mg* 120 mg*
Vitamin A (RE) 400 mg RE** (50%***) 800 mg RE** (100%***)
Vitamin D3 2,5 mg (50%***) 5 mg (100%***)
Vitamin E (α-TE) 1 mg α-TE 2 mg α-TE**** (16,7%***)

* NRV – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
** RE – all trans retinol ekvivalent
*** NRV – nutritivna referentna vrednost
**** α-TE = α-tokoferol ekvivalenti

Sve proizvode kompanije  Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 3500.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JUNIOR BE SMART-R”