Brain-O-Flex-R

CENA 4380.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Brain-O-Flex-R – Pozitivno deluje na rad centralnog nervnog sistema

 

Brain-O-Flex-R je idealno izbalansirana „pametna” formula za povećanje aktivnosti rada velikog mozga.

Poboljšava strukturu nervnih ćelija i prenos nervnih impulsa između ćelija. Poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim sudovima velikog mozga, povećavajući na kraju snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama njegove ćelije.

Ovaj bioaktivni dodatak ishrani pomaže aktiviranju mentalnih aktivnosti i razjasni svest. Uvećava broj efektivnih veza između ćelija mozga, aktivirajući „uspavane” ćelije, ona pojačava percepciju, pažnju, pamćenje.

Doprinosi zaštiti ćelija mozga od oksidativnog oštećenja, pozitivno utiče na aktivnost nervnog sistema, snižava rizik neurodegenerativnih promena.

 • Stimuliše mentalnu aktivnost
 • Poboljšava pamćenje, koncentraciju, intelektualnu sposobnost i pažnju
 • Usporava proces starenja mozga
 • Potpomaže poboljšanje cirkulacije krvi u krvnim sudovima velikog mozga
 • Povećava efikasnost funkcionisanja ćelija velikog mozga
 • Stimuliše umni rad.
 • Pozitivno deluje na rad centralnog nervnog sistema.
 • Utiče na regeneraciju moždanih ćelija.
 • Aktivira krvotok, usporava procese starenja mozga, sprečava smanjenje pamćenja koje je u vezi sa starosnim promenama i održava jasnoću mišljenja.
 • Normalizuje pritisak, otklanja glavobolje i vrtoglavicu, šum i zvonjavu u ušima.
 • Ima antisklerotička svojstva.
 • Povećava količinu moždanih ćelija koje efikasno rade, uključuje u rad čak i „uspavane” ćelije.

Aktivne komponente prirodnog dijetetskog suplementa, proizvoda Brain-O-Flex-R će pomoći mozgu da poveća koncentraciju, da normalizuje krvotok u mozgu, poboljša procese pamćenja i da uveća umnu radnu sposobnost, pa čak i da proširi okvire čuvanja i obrade informacija.

Jasno i jednostavno se ne može videti situacija ni na koji način, osim ako se ne predstavi u ciframa. Pogledaćemo samo neke od njih. Četvrtina energije čitavog čovečijeg organizma se koristi za sivu moždanu masu; više od 50% celokupne energije koristi naš mozak u stresnim situacijama; 60% mozga čine masti, od kojih minimum 30% čine omega-3 masne kiseline.

Nije potrebno ići daleko i duboko ulaziti u mozak da bi se shvatilo, koliko mu je neophodna konstantna dopuna jednim od najkorisnijih proizvoda za mozak — polinezasićenim omega-3 masnim kiselinama.

Upravo omega-3 masne kiseline imaju ključnu ulogu u strukturi i funkcionisanju ćelijskih membrana mozga i prenosu nervnih impulsa. One ne samo da sprečavaju očvršćavanje ćelijskih opni i izbacuju iz njih holesterol, već doprinose normalnom prenosu impulsa, kako unutar moždanih ćelija, tako i među njima.

Iako je dostup masnih kiselina u mozgu ograničen, omega-3 kiseline su sposobne da prodiru u moždana tkiva, da obezbede brz dotok energije i da pomognu u prenosu impulsa od jedne do druge ćelije. Ovaj proces jača intelektualni rad i poboljšava pamćenje. Osim toga, omega-3 kiseline imaju važnu ulogu u upravljanju emocionalnom promenljivošću i naglim promenama raspoloženja. Omega-3 kiseline, takođe, doprinose smanjenju agregacije trombocita, normalizuju poremećeni metabolički proces u mozgu i obnavljaju regulisanje moždanog krvotoka.

Sa svoje strane, ginkgo biloba povećava elastičnost zidova krvnih sudova mozga, aktivira kapilarni krvotok i doprinosi širenju krvnih sudova. Osobina omega-3 kiselina, vitaminа E i ginkgoa bilobe je da povećaju dotok krvi i kiseonika u moždane ćelije, da stimulišu uvećanje broja receptora, što dovodi do poboljšanja moždanih funkcija, smanjuju intenzitet glavobolje čiji je uzrok u krvnim sudovima.

Moćni antioksidanti, ginkgo bilobabeta-karoten i vitamin E sprečavaju starenje mozga, poboljšavaju pamćenje i sposobnost logičkog razmišljanja, smanjuju vreme reakcije i intelektualni zamor, poboljšavaju govor. Osim toga, beta-karoten i vitamin E sprečavaju obrazovanje slobodnih radikala, čime se onemogućuje povređivanje nervnih ćelija, posebno za vreme stresa ili intelektualnog napora.

Sivoj moždanoj masi je posebno potrebna dohrana omega-3 kiselinama i ginkgom. Ona se, pre svega sastoji od ćelija, a bela moždana masa se sastoji od nervnih vlakana, koji ako se povrede može doći do ozbiljnih poremećaja. Lecitin soje je jedan od važnijih lipidnih komponenata membrana svih ćelija organizma, utiče na poboljšanje stanja neurona i stanja nervnih vlakana. Utiče na stabilizaciju ćelijskih membrana u učestvuje u popravljanju i regeneraciji moždanih ćelija i nervnog tkiva u celosti. Na ovaj način, lecitin soje je odgovaran za takve funkcije kao što su: mišljenje, planiranje, učenje, pamćenje, i dr.. Pozitivno utiče na smanjenje nivoa holesterola u krvi i arterijski pritisak.

SASTAV:

Ulje iz jetre bakalara, omega-3 masne kiseline (EPA/DHA 20/50), lecitin soje, ginkgo biloba, beta-karoten, vitamin Е.

Količina: 30 kapsula

Neto masa: 29,4g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula (980 mg) %NRV*
Ulje iz jetre bakalara koje sadrži: 543 mg **
Omega-3 masne kiseline, od čega: 325 mg **
▪ Eikozapentaenska kiselina (EPA) 178,5 mg **
▪ Dokozaheksaenska kiselina (DHA) 119 mg **
Sojin lecitin 100 mg **
Suvi ekstrakt lista ginka
(sa 24% flavona i 6 % laktona)
15 mg **
Vitamin E 3,35 mg TE*** 27,9%
Beta-karoten 2 mg **

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena
***α-TE=α-tokoferol ekvivalent

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 4380.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brain-O-Flex-R”