CUPERS Classic

CENA 5850.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

CUPERS Classic – Doprinosi zaštiti, čišćenju i obnavljanju ćelija jetre

 

CUPERS Classic je životno neophodan za zaštitu, čišćenje i regeneraciju ćelija jetre. Poboljšava funkciju jetre, smanjuje opterećenja na taj organ, stimuliše lučenje i otok žuči, smanjuje njenu gustinu i sprečava formiranje kamenja. Ovaj dodatak ishrani čuva zdravlje jetre i obnavlja njene radne funkcije. Potpomaže i podržava detoksikativnu funkciju jetre, aktivno izbacuje toksine.

CUPERS Classic sadrži ulјa neophodna za pravilno varenje hrane i odličan je izvor hidroksi kiselina i flavonolignana.

Silimarin je aktivna komponenta sikavice, obezbeđuje zaštitu i regeneraciju ćelija jetre, snižava rizik njenog oboljevanja i stimulišu rad žučne kese.

Komorač aktivira sekreciju gastrointeralnih žlezda i pomaže u normalizaciji peristaltike creva. Poboljšava varenje, i samim tim umanjuje pritisak na jetru.

  • Ponovo uspostavlja normalan rad jetre
  • Ubrzava proces regeneracije ćelija jetre
  • Pojačava proces detoksikacije i antioksidacije jetre
  • Stimuliše lučenje i oslobađanje žuči
  • Smanjuje gustinu žuči i sprečava stvaranje kamenja
  • Normalizuje rad gastro-digestivnog trakta

Smatra se da ako je jetra kod čoveka zdrava, da je zdrav i čitav organizam. Dijetetski dodatak ishrani, CUPERS Classic, omogućava da se jetra održi u zdravom stanju i doprinosi normalizaciji rada digestivnog trakta.

Silimarin, aktivna materija koja se nalazi u sastavu biljke zmijina trava, doprinosi zaštiti i obnavljanju ćelija jetre, obezvređujući toksine.

Artičoka je pravi „doktor za jetru“ koji je poznat još od XVI veka.

Komorač je drevni dijetetski proizvod koji poboljšava varenje hrane i koji se primenjuje kao efikasno sredstvo za pažljivo čišćenje jetre.

Maslačak veoma blagotvorno deluje na stomačne probleme, a odličan je za žuč i jetru. Pošto je dobar diuretik, pomaže da bolje radi žučna bešika, da se bolje steže i luči više žuči u crevo, poboljšavajući njihov rad. Pogodan za ljude sa peskom i kamenom u mokraćnim kanalima.

U uslovima savremenog života, opterećenje jetre je ogromno. Stres, loša ekologija, neizbalansirana ishrana, unos sintetičkih lekova, pušenje i konzumacija alkohola dovode do poremećaja funkcija jetre. Čak i ako čovek vodi računa o svojoj ishrani i vodi besprekoran način života, nije u mogućnosti da sasvim isključi toksično i stresno opterećenje na organizam, što dovodi do toga da je naša jetra pod stalnim opterećenjem.

Za smanjenje opasnosti od nastanka oboljenja jetre, neophodno je obratiti pažnju na pravila racionalne ishrane koja je obogaćena materijama koje su neophodne da bi se jetra zaštitila – obavezno treba unositi prirodna sredstva na fito osnovi.

Jedan od najvažnijih i najefikasnijih sastojaka proizvoda je sikavica, koja se pokazala kao najbolji hepatoprotektor. Njeno delovanje je jedinstveno zbog flavonoida silimarina koji je u njenom sastavu.

Silimarin je jedno od danas najpoznatijih jedinjenja koje štiti ćelije jetre, regeneriše funkcije jetre i podržava je u radu. Stimulišući stvaranje i izbacivanje žuči, sikavica smanjuje funkcionalno opterećenje na jetru, normalizuje procese varenja hrane i razmenu materija. Ne sme se zaboraviti još jedan sastojak proizvoda, komorač, koji utiče da žuč bude tečnija, čime se jetra navodi na jače kontrakcije i izbacivanje žuči sa nečistoćama. Ova biljka ima izraženo dejstvo protiv nadimanja, poboljšava motoriku i sekreciju želuca i creva, doprinosi finom čišćenju jetre od šljake i toksina, sprečavajući bolne grčeve i regulišući peristaltiku creva.

Kada je u pitanju podrška rada jetre, posebnu pažnju treba obratiti na obnavljanje njenih ćelija.

Artičoka ispoljava antioksidantnu i hepatoprotektornu aktivnost, jača membrane ćelija jetre i sprečava njeno oštećenje od strane slobodnih radikala. Zajedno sa sikavicom, ova biljka jača antitoksičnu funkciju jetre i stimuliše izbacivanje produkata metabolizma iz tkiva iste.

Savez sikavice, komorača i artičoke je najefikasniji kod prejedanja, ali i kod toksikacije jetre koje se javlja kao posledica trovanja različitim hemijskim jedinjenima, uključujući alkohol i lekovita sredstva.

Maslačak pomaže kod raznih oboljenja, popravlja krvnu sliku, čisti organizam, protiv gihta, ekcema, ublažava reumu, leči jetru, pomaže lučenje žuči. Pomaže za slabe stomake, diuretik je – sadrži dosta kalijuma, kombinuje se za plućne bolesti.

SASTAV: 

Seme sikavice, komorač, artičoka i maslačak.

Količina: 60 kapsula

Neto masa: 34,2 g

AKTIVNI SASTOJCI: 2 kapsule
(1,14 g)
%NRV*
Suvi ekstrakt semena sikavice (Silybum marianum)

  • 80% silimarina
165 mg **
Suvi ekstrakt semena komorača 4:1 (Foeniculum vulgare) 200 mg **
Suvi ekstrakt lista artičoke 4:1(Cynara scolimus) 50 mg **
Suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum mongolicum)

  • od čega 30% inulin
200 mg **

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Sve proizvode kompanije  Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 5850.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUPERS Classic”