URSUL Classic

CENA 5850.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

URSUL Classic – Ima baktericidno i protivupalno dejstvo

 

URSUL Classic je jedinstven dodatak ishrani za sprečavanje pojave infekcija u polnom sistemu. Ovaj kompleks pomaže organizmu da se bori sa upalnim procesima i jača imunitet.

Sprečava formiranje kamena u bubrezima i mokraćnoj bešici. Đavolja kandža učestvuje u sprečavanju niza oboljenja mokraćnih puteva. Njegov koren sadrži kompleks aktivnih materija, koje smanjuju stepen kiselosti urina u serumu krvi, takođe efikasno utiče na bakterije koje izazivaju urološke infekcije, poboljšava diurezu.

URSUL Classic sadrži jedinstvene mikroelemente, kao što je koren đavolje kandže, lista medveđeg grožđa, bakar glukonat, beli luk, purpurna ehinacea i divlji origano…

Oni potpomažu uništavanje patogene mikroflore, ublažavaju upalne procese, pomažu imunološkom sistemu da se izbori sa infekcijom…

 • Smanjuje rizik od pojave oboljenja mokraćnih puteva
 • Ima preventivnu ulogu u smislu pojave patogene mikroflore
 • Pomaže organizmu da se bori protiv upalnih procesa, jača imunitet
 • Sprečava procese stvaranja kamena u bubrezima i mokraćnoj bešici
 • Antihelmitički deluje na organizam
 • Deluje protiv Ešerihije koli, Kandide, Streptokoka, Enterokoka, Stafilokoka, Salmonele…
 • Sprečava oboljenje urogenitalnog sistema.
 • Ima baktericidno i protivupalno dejstvo.
 • Sprečava rast i razmnožavanje patogenih bakterija, virusa i gljivica.
 • Smanjuje rizik od nastanka infekcijskih oboljenja urogenitalnih puteva, ne dozvoljava nastanak hroničnih oboljenja.
 • Smanjuje rizik nastanka polno-prenosivih bolesti.
 • Jača imunitet i adaptacione mogućnosti organizma.

Prema statistici, svaki muškarac posle 40 godina može da postane žrtva neke bolesti urogenitalnog sistema: prostatitis, impotencija, besplodnost… Uzrok ovih oboljenja je infekcija urogenitalnih puteva patogenim bakterijama.

Infekcije urinarnog sistema kod muškaraca i nisu retkost. Rizik od nastanka infekcije se veoma uvećava ne samo zbog slabljenja imuniteta. Neredovan ili neuredan polni život i posao koji je vezan za sedenje, takođe, mogu da olakšaju puteve infekcijama.

Osim toga, u rizičnu grupu spadaju muškarci sa hroničnom upalom krajnika ili sinusa, kada infekcija može da zahvati i urogenitalni sistem preko krvi. Tada su upale neminovne.

Neprijatni osećaju u perinealnoj regiji, jak bol i osećaj pečenja šalju kod urologa čak i najizdržljivije predstavnike jačeg pola. Ali, ako ste prvi put osetili simptome infekcije, nažalost, to vam ne garantuje potpunu zaštitu od bakterija i bolest se može ponovo vratiti.

Kod bilo koje infekcije može doći do recidiva. Proveren vremenom i iskustvom stotina hiljada muškaraca, prirodni proizvod URSUL Classic predstavlja efikasno i sigurno sredstvo za preventivu problema koji su u vezi sa urinarnim sistemom.

Harmoničan spoj jedinstvenih mikronutrijenata čini da URSUL  Classic bude nezamenjiv proizvod za predstavnike jačeg pola, omogućava muškarcu da se izbori sa upalnim i infekcijskim oboljenjima urogenitalne sfere, ali i da pojača imunitet. On se uspešno bori sa virusima, gljivičnim infekcijama, bakterijama koje provociraju oboljenja kao što su prostatitis i uretritis.

Biljne komponente i minerali kompleksa URSUL  Classic podržavaju zdravlje muškog urološkog sistema, oslanjajući se na tri stvari: aktivnost protiv patogenih virusa, bakterija, gljivica i parazita, sigurnu preventivu od različitih oboljenja urogenitalnog sistema i na jak imunitet.

Baktericidnu aktivnost ispoljava „zlatna trojka“ kompleksa URSUL  Classic — ekstrakt lukovice belog luka, ekstrakt herbe divljeg origana i glukonat bakra, koji blokiraju razmnožavanje štetnih parazita, virusa i gljivica. Beli luk je od početka istorije poznat kao jedan od najjačih prirodni antibiotika – uništava najširi spektar bakterija koje napadaju ljudski organizam, značajno povećavajući specifičnu zaštitu organizma.

Sa svoje strane, delovanje pojačava i divlji origano, koji, takođe, poseduje protivupalna i veoma izražena baktericidna svojstva. Dokazano deluje protiv Ešerihije koli, Kandide, Streptokoka, Enterokoka, Stafilokoka, Salmonele… Zahvaljujući antiseptičkom delovanju bakra, organizam muškarca može da se izbori sa infekcijskim bolestima, uključujući i one prouzrokovane virusima.

Po svojim protivmikrobnim svojstvima je poznato i medveđe grožđe. Njegove aktivne materije sprečavaju rast i razmnožavanje uzročnika uroloških infekcija. Niz mikroorganizama, kao što su streptokoke, ispoljavaju veliku osetljivost na kompleks biološko aktivnih jedinjenja biljke medveđe grožđe. Biljka se karakteriše i jakim antibakterijskim dejstvom prema mikrobakterijama tuberkuloze.

Sigurnu preventivu od različitih oboljenja urogenitalne sfere pruža i koren đavolje kandže. Lekovite materije koje se nalaze u korenu ove biljke, u krvnom serumu smanjuju nivo mokraćne kiseline, imaju diuretičko i analgetsko dejstvo i koriste se kod lečenja mokraćne bešike i urinarnih puteva.

Zaštita organizma od razmnožavanja bakterija i virusa koji izazivaju oboljenja je nemoguća ako je imuni sistem oslabljen.

Jak imunitet, moćna antioksidantna zaštita organizma koja stimuliše njegove zaštitne snage kod infekcija stafilokokama i streptokokama, kod gripa, herpesa i drugih infekcijskih bolesti – sve ovo obezbeđuju bakar i purpurna ehinacea.

Ne mogu se mnoge lekovite biljke porediti sa ehinaceom po količini i kvalitetu biološko aktivnih materija koji utiču na zdravstveno stanje čoveka. Ona sadrži eterična ulja, alkaloide, organske kiseline, fenolna jedinjenja, polisaharide i minerale koji ispoljavaju moćna baktericidna svojstva i jačaju imunitet. Ehinacea ne samo da povećava adaptogene mogućnosti organizma, već jača i polnu potenciju kod muškarca.

SASTAV:

Đavolja kandža, medveđe grožđe, purpurna ehinacea, beli luk, divlji origano, bakar(II)-glukonat.

Količina: 60 kapsula
Neto masa: 29 g

AKTIVNI SASTOJCI: 1 kapsula 4 kapsule NRV*
ekstrakt korena đavolje kandže
(Harpagophytum procumbens) 3-4:1
63,3 mg 253,3 mg **
ekstrakt lista medveđeg grožđa
(Arctostaphylos uva-ursi) 4:1
12,5 mg 50 mg **
ekstrakt korena ehinacee
(Echinacea purpurea) 4:1
12,5 mg 50 mg **
ekstrakt herbe divljeg origana
(Origanum minutiflorum) 4:1
12,5 mg 50 mg **
ekstrakt lukovice belog luka
(Allium sativum) 10:1
5 mg 20 mg **
bakar(II)-glukonat 0,06 mg 0,25 mg 6-25%

*NRV – nutritivna referentna vrednost
** – nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

Sve proizvode kompanije Vision Classic pogledajte OVDE

CENA 5850.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.VisionProizvodi.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za

Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.VisionProizvodi,In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “URSUL Classic”